Egy kis szünet és mi a terv?

        Tartottam egy kicsi szünetet a blog írásban és a futásban is.
Szeretteimmel nyaralásban voltunk egy hétig, tökéletes kikapcsolódásban! - és indulás előtti vasárnap futottam le a nyolc kilométert, majd a hazaérkezéskor - ez is vasárnapra esett - lefutottam az adott napra előírt nyolc kilométert, ahogy az edzésterv előírta. Közben kimaradt két edzés, de azokkal nem törődöm, nem próbálom pótolni, az egy hét nem olyan nagy idő, hogy bármiből is kiestem volna oly nagyon. Ezért aztán ott folytattam ahol az edzésterv éppen aktuális és mondhatom kifejezetten jól esett a kis szünet és jól bírtam a nyolc kilométeres távot. Meg is jegyeztem a vége felé, hogy ezzel a 6.5-es tempóval most akár a világ végére is eltudnék futni ;-)
Azt hiszem ha valóban a hosszútávokat célzom meg magamnak, akkor ez a kellemes tempó igen jól lesz a futásomnak, csak a kitartásom és az állóképességem kell fejleszteni, hogy sokáig bírjam, lehetőleg minél tovább.
        És hogy meddig bírom most? Nem tudom. Olyan felmérésem még nem volt, hogy futok amíg a lábam bírja... Pedig készülök rá. Az a tervem, hogy elfutok a városból egy irányban addig amíg tudok futni, és megkérem a párom, Mónikát, hogy jöjjön el autóval értem mert itt és itt vagyok, de lépni sem bírok... ;-)

Ezt olvastad már?
Sétáló workout és jótanács
Kényszerszünet és a Pozitív példakép

Megjegyzések