#GreatClimateRace, Vancouver 10k

         Ma teljesítettem a vállalt 10k versenyt, amit Vancouverben szerveztek GreatClimateRace néven. A jótékonysági futás lényege, hogy felhívjuk a globális felmelegedésre a figyelmet és ennek érdekében a megújuló energiák használatát népszerűsítsük. A futáshoz nem kellett Vancouverbe utazni, a szervezők létrehoztak egy virtuális versenyt, ahol minden nevező a saját környezetében futhatta meg a vállalt, 2k vagy a 10k távot. There are already runners from France, Australia, England, The Netherlands, Germany, Finland, Portugal, Australia, Hungary, Italy, Grenada, all over Canada and in the United States." Szóval ennyi országból jelentkeztek a futók erre a versenyre. Gyanítom, Magyarországot Mónival mi ketten képviseltük ;-)
Én 10 kilométert futottam, de kéretik nem figyelni az időre, mert itt nem igazán az volt a lényeg, sőt a szervezők arra kérték a futókat, hogy futás előtt és közben és a végén is készítsenek fotókat, egyrészt dokumentáció miatt és hogy a jővőbeni versenyek helyszínét könnyen kiválaszthassák. Nos azt írta a szervező, hogy: "
Mónival közös fotó a futás előtt.
Mosolyogva készülnek a fotók a dokumentáció miatt is és azért is mert nem minden nap fut az ember együtt vancouveri futókkal és a világ más táján futó emberekkel ;-)Ez a kép féltávnál készült, a belvárosból az aranyoslapi forrásig éppen 5 kilométer. Tehát fotózgattunk is és nem sietve futottuk le a vállalt távot. A pontos adatokat itt találod a movescount.com oldalamon.
10k - 1:05:00m


És a futás végén (Mónika által készített fotó)
Nem értünk körbe, azaz haza, mert azt akartuk, hogy pontos legyen a futás, így amikor a Suunto jelezte a 10k végét megálltunk és elkészítettük a fotókat.

Amit még kötelező megjelentetni:
#GreatClimateRace

Megjegyzések