Asics GT-2000 v3Az új szerzemény.
Asics GT-2000 v3
Éppen csak futni kezdtem, vagyis valamivel az első edzés után, - amikor meguntam a körözést a rekortánon és kimentem az aszfaltra - vásároltam az Asics Gel Pulse 6 futócipőt. Azóta ebben róttam a kilométereket és most körülbelül 450 kilométer van benne. Már régóta időszerű volt egy második cipő beszerzése, hisz hasznos ha van váltás, mert a cipőnek is kell a pihenés, vagy ha rossz időjárási viszonyok közt futok akkor legyen a következő edzésre másik cipő. 

Kinéztem magamnak a gétékétezret, de nem olcsó cipő ez, 36 ezer forintot kérnek érte, gondoltam, várok, talán akcióban olcsóbban is hozzá jutok. Nos, sikerült, a Decathlonban véletlenül rálelnem 20 ezer forintért. Az igazat megvallva, szerettem volna valami nagyon vidám, világos színű cipőt, hisz ezt a típust kapni narancssárga színben is, de az akcióban olyan nem volt. Ez a kék volt csak. No jó, nagy duzzogva - mit nagy duzzogva, egy szempillantás alatt döntöttem, hogy ez a cipő kell nekem!
Még egy métert sem futottam benne, mert kedden esett az eső, akkor a régiben futottam, ma pedig lábaim és achilles inam pihentetése miatt kihagytam az edzést. (kicsit merevnek érzem, talán többet kellene nyújtanom? jógáznom)
Így az Asics GT-2000 v3 vár türelmesen az első bevetésre...Megjegyzések

korpa üzenete…
ennyi pénzért nagyon jó vétel, nekem egy Gel Cumulust sikerült beszereznem 24e-ért nemrég, az is kb. ugyanilyen kedvező volt.
Eddig 2 GT-2000-em volt, nekem nagyon beváltak. Amúgy 450km még nem az a táv, amikor cserélni kne a cipőt, Pulse-om nekem is volt, nem egy top cipő, de 800-1000km-t kibír könnyedén.
Umberto Pezzetta üzenete…
Szia Korpa, neked hány cipőd van a futásodhoz?
Nekem ez a második... és a januári buliban még tervezem, hogy veszek egy ugyan ilyet ;-)
korpa üzenete…
Amiben párhuzamosan futok, az olyan 3-4, de ezekből 2-ben rendszeresen, cipőm van 10-12 pár, mert nincs szivem kidobni őket :)