300

Háromszáz napja futok.
300 ;-)
I have already ran for 300 days.

Megjegyzések

korpa üzenete…
Az a 4'20"-as perc/km átlag 19km-en a jobb alsó sarokban nem is rossz, merre szaladtál ilyen sebesen? (csak remélni tudom, hogy egy fotós nem a net-ről lopta ezt a képet) :))
Umberto Pezzetta üzenete…
Azt a képet Suunto hivatalos oldaláról töltöttem le (ez nem lopás, azért rakták oda, hogy onnan letöltsd ;) anno, mikor vettem az órát és még csak ismerkedési szakaszban voltunk ;-) igaz, megfotózhattam volna a saját órámat is, hiszen már van nekem is, de eszembe se jutott, hogy valaki éppen ebbe köt bele... egyébként nem kellene irigykedned, oké hogy jobb órám van mint neked de Te jobban futsz, mint az én promoSuunto órámon lévő adatok ;-)
korpa üzenete…
Azért a Garmin 405-ös és 610-es sem alapórák, bár tény, hogy az újabb verziók már nem csak érintőképernyősek, hanem színes kijelzősek is. Sőt, egyes modellek a csuklóról veszik a szívritmust, pánt nélkül. De én maradok a régi óráimnál, amíg csak bírják.
Umberto Pezzetta üzenete…
Egyet értek az órákkal kapcsolatban, bár nem hiszem, hogy fontos volna a színes és érintőképernyő... a gps pontossága és a pontos szívritmus mérés sokkal fontosabb nekem és a csuklón mért szívritmus csak nagyon tájékoztató jellegű, futóknak nem is ajánlott... mondjuk a fekvenyomóknak, súlyemelőknek vagy egy irodában dolgozónak ok,de egy futónak...
korpa üzenete…
Egyetértünk! A ma esti fekvenyomásokhoz veszek is egyet :)