Futok és fotózok

         Futásom kezdetén nem igazán foglalkoztam a fotózással. Éppen ez tetszett benne, végre teljesen mást csinálok, olyasmit ami nem képpel, képekkel van összefüggésben. Talán ezért is kapcsol ki igazán a futás.
Miközben a város körül róttam a kilométereket, magára a futásra figyeltem, az edzés lényegére és hogy minőségi legyen amit csinálok. Aztán egyre többször jöttem zavarba, ha olyasmit láttam utamon, ami valamiért felkeltette a figyelmem, s nagyon megörökítettem volna, hisz végül is fotós vagyok elsősorban. Ez a lényegem és a munkám is.

Ahogy a futás egyre inkább az életem részévé vált, úgy kezdett hiányozni a közbeni élmények megörökítése. Persze, fényképezőgépet azóta sem cipelek magammal, de mobil telefon mindig van nálam. Ez több okból is hasznos, hisz bármi történhet, segítség kérés céljából is jó ha van, vagy mert ügyeletesként az elérhetőségem kell, hogy biztosítsam és most már a fotózásra is gondolva... Mert megállok, ha olyan érzésem van, hogy kihagyhatatlan a fotótéma és mert csak, hogy legyen egy-egy képem magamról és futásomról...

Az alábbi képek egy - egy futásom alkalmával készültek:
További fotók a panicrunner_futokwazze instagram oldalon találhatók...
     
The NightRunner - a lámpák fényében...
Szemben a napkeltével - Hajnali futás a Gébárti tó partján...

Zalaegerszeg ébredőben...

Éjszakai futás - ellenfényben

Harmatos fűben futni a legnagyobb élmény ... ;-)

Az egyik kedvenc útvonalam - a Gébárti tó partján.Running in the rain... Kedvelem
Nagykutas. Az eddigi leggyorsabb félmaratonom felé...

Megjegyzések

Irma Irma üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ónodi Irma üzenete…
Nagyon jók a képek!! :-) :-) különösen a tájképek.. :-) :-)