Göcsej Galopp 33 km

Sokat hallottam már a Göcsej Galoppról, ami gyakorlatilag egy jól átgondolt teljesítménytúra, amit természetesen túrázóként is és futóként is teljesíteni lehet. Régebben futó (zaszse) társaimtól legendákat hallottam, micsoda megpróbáltatásokkal kell szembe néznie annak aki indul valamelyik távon. Sártenger meg ilyesmi...

Nos, a Zaszos barátokkal megfutottuk a Galoppot március ötödikén, bár jobban illene az a kifejezés, hogy galoppoztunk, hisz túrázóként neveztünk és gyakorlatilag túráztunk és futottunk is, ahogy jólesett és a 33 kilométert 4 óra alatt teljesítettük.
Szép tájakon vezetett az út, megmondom őszintén, szokásomtól eltérően nem tájékozódtam, milyen útvonalon futunk és mennyi lesz a szintkülönbség, meg ilyesmi. Úgy, hogy teljes meglepetés volt számomra az útvonal. 
Kávás - Kustánszeg - Németfalu - Böde - Kávás
A hegyekben és erdőkön át vezetett az út, aszfalt csak elvétve volt a lábunk alatt, úgy hogy kifejezetten tetszett! Azért is, mert felvettem a futórepertoáromba a terepfutást is az ősszel, így megvolt a kétheti adagom ;-) Mit mondjak, helyenként bukdácsoltunk a kidőlt fákon át, árkokat ugrottunk át és hatalmas pocsolyákat kerülgettünk.
Élmény volt a javából!
A frissítésekkel mindenki elégedett volt, bőven volt minden és időben, bár én elvoltam a három csokimmal amit már otthon betettek a futómellényem zsebébe és a hátizsákomba töltöttem egy liter vizet. Ennyi volt a frissítés részemről. Éppen elég volt.
Egyébként a célban mindig van lángos, minden résztveőnek jár egy közepes ;-)
Szóval élmény volt, jó társasággal galoppoztam és azt hiszem, ha tehetem jövőre is megcsinálom.Megjegyzések